Nalepke za označevanje velikosti oblačil

10,00

Na zalogi

Nalepke za označevanje velikosti oblačil so vrsta nalepke, ki se uporablja za oblačila, kot so majice, puloverji s kapuco in druga oblačila.

Tako nalepke prikazujejo velikost oblačila, kar strankam olajša izbiro pravilne velikosti pri nakupu oblačil.

Vinilna folija za toplotni prenos je običajno narejena iz vinilnega materiala, ki je razrezan na želeno obliko in velikost, nato pa se nanese na oblačilo s toploto in pritiskom.

Nalepka se namesti na blago, nato pa se segreje s toplotno stiskalnico ali likalnikom. Toplota aktivira lepilo na hrbtni strani nalepke in povzroči, da se zlepi s tkanino.

Uporaba nalepk za prenos toplote velikosti oblačil lahko zagotovi številne prednosti. Strankam lahko olajša iskanje prave velikosti pri nakupovanju oblačil, kar zmanjša verjetnost vračil in zamenjav. Proizvajalcem oblačil lahko pomaga tudi pri ohranjanju doslednosti pri velikostih, kar zagotavlja, da so oblačila natančno označena.

Če boste sešili oblačilo, ki je med številkama, uporabite priloženo poševnico med oznakama.

Nalepke so praktične, saj otrok na primer pri ovratnikih z uporabo nalepk-velikosti ne motijo dolgi listki.

Na splošno je nalepka za prenos toplote velikosti oblačil uporabno orodje tako za proizvajalce oblačil kot za potrošnike, saj pomaga zagotoviti, da pravo izbiro velikosti, mamicam pa olajša delo, ko ločujemo premajhna oblačila iz otroških omar, kar je zelo pogosto početje.

Možne so tudi druge barve oznak, za izbiro nam pišite.