Overlocked – samostojni

147,00

Overlocked samostojni online tečaj je 6-tedenski tečaj, kjer izveš kako ravnati z elastičnimi materiali in sešiješ vsaj 6 lastnih oblačil.

Želiš znati šivati elastične materiale?

V 6. tednih online tečaja šivanja “Overlocked” izveš vse, kako se ravna z elastičnimi materiali, kako se šiva z overlock strojem (in navadnim strojem), kar pa je najboljše – sešiješ vsaj 6 izdelkov, na katere boš ponosen/na.

Tvoji izdelki bodo:

kapa / cevasti trak
hlače / pajkice
majica / tunika
krilo / obleka
pulover s kapuco
  Ker pa je tečaj šivanja prilagojen tečajnikom in njegova vsebina nastaja tekom procesa, lahko prihaja tudi do sprememb tekom samega tečaja, saj se lahko porodi kakšna nova ideja, ki je uresničljiva in jo zagrabimo.

Za koga je Overlocked samostojni tečaj?

Za začetnike brez predznanja šivanja elastičnih materialov
Za tiste, ki so nekaj poskušali, pa bi potrebovali temeljite in natančne postopke
Za tiste, ki ne najdejo prave motivacije za šivanje
Za tiste, ki radi sledijo izzivom, pokrepljenim z video navodili
Za tiste, ki iščejo odlično podporno skupino in mentorje

Za koga Overlocked samostojni tečaj ni?

Ni za tiste, ki niso pripravljeni delati sproti
Ni za tiste, ki nimate šivalnega stroja ali overlocka
Ni za take, ki iščejo kopico izgovorov, da bi se končno lotili šivanja
Ni za tiste, ki niso pripravljeni vložiti vsaj 4 ure tedensko v učenje šivanja
Trajanje tečaja: 6 tednov.
Dostop do tečaja: 6 mesecev.
Začetek tečaja: takoj po prejetem plačilu (ste obveščeni).

Kako poteka tečaj?

Trmoglavka tečaji so na voljo preko spletne učilnice. Facebook profil ni potreben. Nove vsebine tečaja so odklenjene vse naenkrat in tečaj opravljate v lastnem tempu.  Vsebine pregledujete v spletni učilnici, za katero boste po nakupu tečaja prejeli uporabniško ime in geslo. Glede na to, da smo vsi različnih postav, oblik, velikosti, nekateri z družino in bi izdelovali oblačila za moža ali otroke, drugi samski in bi izdelovali oblačila zase, poleg tega pa je 100 ljudi, 100 okusov za oblačenje – zato v tečaju Overlocked ni predpisanih krojev! Kroje, po katerih boste izdelovali oblačila, izberete in pridobite tečajniki sami! Inštruktorica tečaja bo predloge krojev predhodno pogledala, če so primerne zahtevnosti za vaše (pred)znanje.
Tečaj v načinu Overlocked samostojni online tečaj NI Zoom srečanj in možnosti vprašanj in odgovorov. Oddate le vaše naloge, ne morete pa spraševati o težavah, ki so se med delom pojavile in dobiti nasvetov. Če želite dodatno pomoč v tej smeri, priporočamo, da si omislite tečaj Overlocked v obliki s podporo inštruktorice.
V spletni učilnici so na voljo lekcije, kvizi in naloge. Po ogledu video vsebin, naredite svoj izdelek in predložite fotografije izdelka v naloge. Po uspešno končanem tečaju si pretočite certifikat o opravljenem tečaju!