Ročno izdelane unikatne knjižne kazalke iz filca

6,70

Na zalogi

Odkrijte unikatne knjižne kazalke iz filca, ročno izdelane v Sloveniji.

Vsak kos je unikaten in izdelan iz recikliranega materiala filca, s satenastim trakom in kovinskim obeskom.

Začnite svoje brskanje po knjigah s slogom in edinstvenostjo s temi ročno izdelanimi knjižnimi kazalkami iz filca!

Vsaka kazalka je ljubeče oblikovana in izdelana z mislijo na ljubitelje knjig, ki cenijo kakovost in individualnost. Vsak kos je popolnoma unikaten, saj je izdelan ročno, kar pomeni, da noben dva nista povsem enaka.

Filc ponuja mehkobo in toplino, ki nežno drsi med stranmi vaše najljubše knjige, ne da bi jo poškodoval. Satenasti trak, ki elegantno kuka iz knjige, dodaja dotik elegance, medtem ko kovinski obesek doda pridih igrivosti.

Poleg tega, da so ti knjižne kazalke iz filca vizualno privlačne, so tudi okolju prijazne, saj so izdelane iz ostankov materiala, ki je bil prvotno uporabljen v druge namene. To pomeni, da lahko uživate v branju svojih knjig z občutkom dobrega počutja, saj zmanjšujete svoj ogljični odtis.

Vsaka knjižna kazalka je ročno izdelana v Sloveniji, kar zagotavlja visoko kakovost in skrbno obravnavo vsakega detajla. Vaš nakup ne le podpira lokalno obrt, ampak vam prinaša tudi kos, ki je bil ustvarjen z ljubeznijo in strastjo do ustvarjanja.

Izrazite svoj osebni slog tudi med branjem knjig s temi edinstvenimi knjižnimi kazalkami iz filca, ki združujejo lepoto, funkcionalnost in trajnost.

Pomembno: v opombo naročila napišite, katero knjižno kazalko izbirate. (Npr.: zlat srček, obesek čebelica.)

Na zalogi

Vsi izdelki pridejo do vas z brezplačno poštnino!