6-tedenski spletni tečaj, ki te bo naučil izdelovati oblačila

... pozor: lahko te zasvoji!

5/5

Želiš znati šivati elastične materiale?

Tečaj Overlocked te bo popeljal skozi vsak korak pri šivanju!
Enostavno je!
V 6. tednih online tečaja "Overlocked!" izveš vse, kako se ravna z elastičnimi materiali, kako se šiva z overlock strojem (in navadnim strojem), kar pa je najboljše - sešiješ vsaj 6 izdelkov, na katere boš ponosen/na.

Tečaj s podporo se prične 1.  decembra 2023, ko se odprejo zaklenjene vsebine. Novi moduli se potem odpirajo tedensko, ob ponedeljkih. 

Nakup pa lahko opravite kadarkoli pred tem.

Akcijska cena: 237 € (do vključno 1.12.2023)

Redna cena: 297€*

* Uporabi kodo, če si jo pridobil/a! Če je cena akcijska, bo aktualen znesek viden v košarici. Cena velja za plačilo v enem obroku.

Kaj je v tečaju?

Kaj mi prinese tečaj?

Po opravljenem tečaju se lahko kadarkoli usedeš za šivalni stroj in šivaš oblačila brez strahu!

Vaša inštruktorica šivanja

Kaj o tečaju "Overlocked" pravijo prejšnji tečajniki?

Anja Š.
tečajnica, mlada mamica, oblikovalka
5/5

“Overlocked tečaj te bo presenetil. Mentorica Brigita je s srcem pri stvari in se pozna, da je željna deliti svoje izkušnje in znanje, ne bo ti pustila obupat ampak te bo vzpodbudila, do uspeha, kar sem sigurna, da ti s tako pomočjo tudi uspe! Vsebine so super prikazane – od krojenja do izdelave oblačila, vmes dobiš kar nekaj super nasvetov, ki ti lahko olajšajo delo in skrajšajo čas izdelave. Pomoč 24/7, kadarkoli se ti kaj zatakne. Ne bo ti žal, pridobiš lahko zelo veliko. Sploh ne odlašaj, super bo!”

5/5

»Največja prednost online tečaja je ta, da lahko delaš kadarkoli ti paše. Edina “obveznost” je inštruktorski klic, pa še to je določeno vnaprej, tako da se lahko zorganiziras. Spoznaš odlično ekipo punc, s katerimi se bodriš, te dvignejo, ko kaj ne gre. Super je! Video posnetke si lahko pogledaš večkrat, vmes ustavljaš in res delaš po korakih. Meni res veliko pomeni to, da ni treba it od doma, se peljati (po vsej verjetnosti kar daleč) in lahko res delaš, kadar ti paše. Podpora je pa itak ves čas na voljo.«

Simona Kralj
tečajnica
5/5

»Super tečaj, naučiš se od traku za ušesa, pa do kapucarja. Vmes pa še veliko drugih izdelkov. Dobiš natančna navodila za delo, videovsebine so super. Nujno jih je pogledat. Sam če greš v tečaj se moraš zavedat, da bo doma revolucija, zrihtat si svoj kotiček za ustvarjanje, za blago in ostalo. Ampak je vredno. Pridi!«

Pogosto zastavljena vprašanja

Da nekaj predznanja je potrebno. Če ga še nimaš, priporočam tečaj “Prvi koraki v šivanju” in “Šivanje z lahkoto” pred tem. 

Vsebine tečaja se bodo dopolnjevale 6-tednov, dostop do vsebin pa imaš 1 leto od vpisa.

Priporočljivo je, da si najprej pogledate vse dostopne video vsebine tečaja, potem pa greste na ustvarjanje in video z napotki za izdelavo izdelka gledate sprotno. Priporočamo, da si vzamete 3-4 ure tedensko. 

Da, v vsakem tednu tečaja je predvidena ena obvezna naloga, včasih pa še kakšna dodatna. neobvezna naloga za tiste najbolj zagrete. Opravljene naloge in rešeni kvizi so pogoj za pridobitev certifikata o opravljenem tečaju.

Tečaj je prirejen tako, da si kroje izberete sami, saj nismo vsi enakih konfekcijskih velikosti, nimamo enakih okusov za stil, nekateri tečajniki so brez otrok ali samski,… zato univerzalnih krojev ne morem predpisati. V uvodnih dnevih tečaja si izberete kroje za vsak teden in pošljete slike izdelkov, izdelanih po teh krojih, kot nalogo, da jih preverim, če so primerni za vašo stopnjo znanja. Potem se skupaj dogovorimo, kako vam pri vaši izbiri pomagam. Pomagam pa vam s primeri, če so kroji, po katerih izdelujem izdelke v videih brezplačno dostopni, pa so te vsebine naložene tudi v spletno učilnico. 

Ne, za učenje v tem tečaju Facebook profil ni potreben. Če pa želiš sodelovati tudi v podporni skupnosti, pa se pridružiš FB skupini, v kateri se še dodatno družimo in sprašujemo. Obvezno pa ni.

Da, vsekakor! Skozi skrbno pripravljene videe in naloge, ki so manj ali bolj zahtevne odvisno od vašega predznanja, se boste naučili veliko novega, tudi če že znate kaj sešiti. 

Da. Lahko mi pišete na studio@trmoglavka.si in se dogovoriva podrobnosti ali si zakupite termine individualnega tečaja šivanja pri meni ali pri vas.

Plačila na več kot 2 obroka ne nudim. So pa občasno organizirane nagradne igre, kjer lahko tečaj z malo sreče osvojite brezplačno. Sledite profilu Trmoglavka na socialnih omrežjih, povezave so v nadaljevanju strani.

Tečaj lahko plačate po predračunu, s Paypalom ali debetno oz. kreditno kartico. Vsi načini plačila so varni. Za plačilo po računu mi pišite elektronsko sporočilo na studio@trmoglavka.si, da vam ga pripravim.

Če bi želeli plačati v 2 največ obrokih, nam pišite na naš email naslov studio@trmoglavka.si  za plačilo na 2 obroka.

Cena tečaja za plačilo v 2 obrokih je 310€ oz. 2 zaporedna mesečna obroka po 155€, za katera vam pošljemo račun na email.

Kaj o tečaju "Overlocked" pravijo prejšnji tečajniki?

Sabina Črepnjak
tečajnica
5/5

“Hvala za vse kar si delila z nami, res si topla oseba, ki sledi svojim sanjam in deli svoje znanje in izkušnje. Hvala, da sem lahko bila del tega tečaja in se naučila mnogo. Za mene si najboljša mentorica.”

Irena Vadnjal
tečajnica, ustvarjalka pri Ustvarjalnica Irena
5/5

»Odlična inštruktorica, zelo nazorno pokaže postopke, potrpežljiva, vedno najde pravo besedo in nudi vso potrebno pomoč. Jaz sem se v tem tečaju naučila toliko, da še sama ne morem verjeti.« 

Ajda Serša Čevka
tečajnica, mlada mamica
5/5

“To je super, veliko se naučiš, sam si prilagodiš urnik, ne naučiš se samo od predavanj ampak tudi od poslušanja in spremljanja zoom srečanj in vseh vprašanj.
Ni važno koliko že znaš definitivno boš nekaj odnesla od tega 😊👏”

Ne veš, če je tečaj primeren zate?

Prebiraš te vrstice, tudi rubriko pogostih vprašanj, pa te še vedno nekaj zanima? Razumem te. Včasih pač nismo prepričani, če je to res za nas in potrebujemo več informacij. Včasih mogoče kaj le ni napisano, kar nas zanima. Zato sem tukaj. 

 

Naj ti pomagam.

Rezerviraj svoj brezplačen termin za pogovor o tvojih vprašanjih glede tečaja in tvojega predznanja, orodij, ki jih imaš in skupaj ugotoviva, kateri tečaj bo pravi tečaj zate.

 

Kako in kje?

Rezerviraj brezplačno storitev “Brezplačno svetovanje / Svetovanje o primernosti tečaja” in se naroči na 15-minutni pogovor. Dogovoriva se na ZOOM sestanku ali po telefonu. Svoje vprašanje pa lahko zapišeš že pri rezervaciji termina (zadnji korak pri rezervaciji). 

Preveč zaposlen/a?

Sicer si hitrejšega in bolj učinkovitega načina kot je (telefonski) klic ne predstavljam, vseeno pa je komu email ljubši način komunikacije.  Potem pa mi kar email napiši

 

Se slišiva/bereva