4-tedenski spletni tečaj, ki te bo naučil več kot osnov

... in ti dal zagon za množico ustvarjalnih projektov!

5/5

Imaš ustvarjalno žilico? Si vedno želel/a naučiti šivati?

Tečaj Šivanje z lahkoto te bo popeljal skozi vsak korak pri šivanju!
Enostavno je!

Tečaj s podporo se prične 4. decembra 2023, ko se odprejo zaklenjene vsebine. Novi moduli se potem odpirajo tedensko, ob ponedeljkih. 

(Če je današnji datum že malo čez 4.12., ne skrbi, nič ni zamujenega!)

Nakup pa lahko opravite kadarkoli pred tem.

Redna cena: 197 € *

Akcijska cena: 157 € (do vključno 1.12.2023)

* Uporabi kodo, če si jo pridobil/a! Če je tečaj trenutno v akciji brez kode, bo v košarici vidna trenutno aktualna cena tečaja. 

Cena velja za plačilo v enem obroku.

Kaj je v tečaju?

Kaj mi prinese tečaj?

Po tečaju se lahko kadarkoli usedeš za šivalni stroj in šivaš brez strahu!

Vaša inštruktorica šivanja

Kaj o tečaju Šivanje z lahkoto pravijo prejšnji tečajniki?

Dijana S.
tečajnica, mlada mamica
5/5

Brigita je najboljša in nauči tudi res čiste začetnike brez predznanja, kot sem bila tudi sama. Ima zelo podrobna navodila in video prikaz izdelave. Jaz sem presrečna in ponosna, da sem sama ustvarila več izdelkov in da sem izgubila strah pred mašino. Zdaj se jo upam uporabljati. Upam da bo kmalu še kakšen nadaljevalni tečaj da se naučim še kaj novega.

5/5

“Na tečaju pri Brigiti sem se naučila osnov šivanja, katere sem zelo, zelo potrebovala, pa se jih na drugih tečajih nisem naučila. In to mi je seveda manjkalo. Moji izdelki so bili do sedaj zelo amaterski. Očitno sem tak tip človeka, ki potrebuje detajle, kvalitetne osnove, preden naredi kaj večjega. Brigita nas je peljala skozi na videz preproste izdelke, ki pa so bili vse prej kot to. In na čisto vsakem izdelku sem se naučila nekaj novega – zadrga, gumbnice, aplikacije, volančki, itd. Res veliko stvari! 

Greta P.
tečajnica
5/5

“Na tečaju sem se veliko novega naučila. Spoznala sem vrste šivov, vrste igel, vrste šivalnih tačk, se naučila šivati zadrgo, gumbnico, aplikacijo, skriti šiv, okrasni šiv itd. Izdelala sem kuhinjsko krpo, toaletno torbico z zadrgo, predpasnik z aplikacijo in nakupovalno torbo z žepom. Mentorica nam je zelo dobro, jasno in razumljivo razložila postopek šivanja z videi in vedno nam je bila na razpolago za vsa dodatna vprašanja. Tečaj zelo priporočam.”

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne, predznanje šivanja ni potrebno.

Vsebine tečaja se bodo dopolnjevale 4-tedne, dostop do vsebin pa imaš 1 leto od vpisa.

Priporočljivo je, da si najprej pogledate vse dostopne video vsebine tečaja, potem pa greste na ustvarjanje in video z napotki za izdelavo izdelka gledate sprotno. Priporočamo, da si vzamete 3 ure tedensko. 

Da, v vsakem tednu tečaja je predvidena ena obvezna naloga, včasih pa še kakšna dodatna. neobvezna naloga za tiste najbolj zagrete. Opravljene naloge in rešeni kvizi so pogoj za pridobitev certifikata o opravljenem tečaju.

Ne, za učenje v tem tečaju Facebook profil ni potreben.

Da, vsekakor! Skozi skrbno pripravljene videe in naloge, ki so manj ali bolj zahtevne odvisno od vašega predznanja, se boste naučili veliko novega, tudi če že znate kaj sešiti. 

Da. Lahko mi pišete na studio@trmoglavka.si in se dogovoriva podrobnosti.

Plačila na več kot 2 obroka ne nudim. So pa občasno organizirane nagradne igre, kjer lahko tečaj z malo sreče osvojite brezplačno. Sledite profilu Trmoglavka na socialnih omrežjih, povezave so v nadaljevanju strani.

Tečaj lahko plačate po predračunu, s Paypalom ali debetno oz. kreditno kartico. Vsi načini plačila so varni.

Če boste kot način plačila izbrali predračun, vam bo le-ta poslan po emailu, ki ga boste navedli.

Če bi želeli plačati v 2 največ obrokih, nam pišite na naš email naslov studio@trmoglavka.si ali kliknite sem za plačilo na 2 obroka.

Cena tečaja za plačilo v 2 obrokih je 210€ oz. 2 zaporedna mesečna obroka po 105€, za katera vam pošljemo račun na email.

Kaj o tečaju Šivanje z lahkoto pravijo prejšnji tečajniki?

Marjeta Lužnik
tečajnica, oblikovalka gline pri Meri Lu
5/5

“Fajn je, ker so tedenske naloge, kar ni preveč, ker gre počasi, postopoma, videi so zelo nazorni, inštruktorica je zelo odzivna ves čas, na vsa vprašanja je odgovorjeno, pa še tedenski zoom sestanki so, kjer lahko vprašaš kar želiš, pa vse je ful sproščeno in inštruktorca ma smisel za humor, kar je top. 😁”

Maja Koritnik
tečajnica
5/5

“Največja prednost online tečaja je ta, da lahko delaš kadarkoli ti paše.
Edina “obveznost” je inštruktorski klic, pa se to je določeno vnaprej, tako da se lahko zorganiziraš.
Spoznaš odlično ekipo punc, s katerimi se bodriš, te dvignejo, ko kaj ne gre. Super je!
Video posnetke si lahko pogledaš večkrat, vmes ustavljaš in res delaš po korakih.
Meni res veliko pomeni to, da ni treba it od doma, se peljati (po vsej verjetnosti kar daleč) in lahko res delaš kadar ti paše. Podpora je pa itak ves čas na voljo.”

Anja Štular
oblikovalka, tečajnica
5/5

Overlocked tečaj te bo presenetil. Mentorica Brigita je s srcem pri stvari in se pozna, da je željna deliti svoje izkušnje in znanje, ne bo ti pustila obupat ampak te bo vzpodbudila, do uspeha, kar sem sigurna, da ti s tako pomočjo tudi uspe! Vsebine so super prikazane – od krojenja do izdelave oblačila, vmes dobiš kar nekaj super nasvetov, ki ti lahko olajšajo delo in skrajšajo čas izdelave. Pomoč 24/7, kadarkoli se ti kaj zatakne, vse punce v skupini pa super prijazne in super znajo vzpodbujati! Ne bo ti žal, pridobiš lahko zelo veliko, s tem, da po končanem tečaju, ostanete vse punce na vezi, v skupini, kjer se lahko še naprej učite, si izmenjate svoja znanja, izkušnje. Sploh ne odlašaj, super bo!

Ne veš, če je tečaj primeren zate?

Prebiraš te vrstice, tudi rubriko pogostih vprašanj, pa te še vedno nekaj zanima? Razumem te. Včasih pač nismo prepričani, če je to res za nas in potrebujemo več informacij. Včasih mogoče kaj le ni napisano, kar nas zanima. Zato sem tukaj. 

 

Naj ti pomagam.

Rezerviraj svoj brezplačen termin za pogovor o tvojih vprašanjih glede tečaja in tvojega predznanja, orodij, ki jih imaš in skupaj ugotoviva, kateri tečaj bo pravi tečaj zate.

 

Kako in kje?

Rezerviraj brezplačno storitev “Brezplačno svetovanje / Svetovanje o primernosti tečaja” in se naroči na 15-minutni pogovor. Dogovoriva se na ZOOM sestanku ali po telefonu. Svoje vprašanje pa lahko zapišeš že pri rezervaciji termina (zadnji korak pri rezervaciji). 

Preveč zaposlen/a?

Sicer si hitrejšega in bolj učinkovitega načina kot je (telefonski) klic ne predstavljam, vseeno pa je komu email ljubši način komunikacije.  Potem pa mi kar email napiši

 

Se slišiva/bereva