Ojla! Naj se predstavim.

Sem Brigita Ložar, šivilja ter inštruktorica šivanja in živim v Trzinu, kjer je tudi moj ustvarjalni studio. Sem le dekle z veliko strastjo do šivanja in popravljanja. Želim vam pokazati, kako lahko prihranite denar in si sami izdelate oblačila. To lahko storimo vsi! 


V življenju sem počela marsikaj. Vse moje redne službe so bile v javni upravi, zelo pa sem bila aktivna tudi v nevladnem sektorju.

Najprej kot tabornica, kasneje kot mladinska voditeljica in soustanoviteljica mladinskega sveta in mladinskega centra, kasneje še igralka, pevka, režiserka, moderatorka, kostumografinja, scenaristka in še marsikaj, kar sem počela v kulturnem društvu. Nekako se je življenje vedno zavrtelo tako, da sem bila izvoljena na vodilne položaje društev, kjer sem od sebe dajala maksimum, da smo z ekipami izpeljali različne programe, projekte in festivale. Ob tem sem uživala, pa tudi rasla. 

V vseh oblikah življenjskega udejstvovanja sem osvojila ogromno različnih znanj, ki mi danes pomagajo uspešno nadaljevati poklic kot samostojni podjetnici. Tako sem spoznala tuje jezike, javno nastopanje, projektno vodenje, management, skupinsko dinamiko, delo z mladimi, pisanje vsebin, pisanje scenarijev in še marsikaj, kar mi danes vse pride prav v mojem poklicu.


Moje poslanstvo je, da vsakogar naučim, kako si lahko sam sešije in popravi oblačila ter druge šivane izdelke. To znanje želim širiti, da bomo lahko vsi prihranili denar. 

Spretnosti šivanja nam pomagajo biti bolj ustvarjalni, kar spodbuja naš um in uresničuje zadovoljstvo preko izražanja skozi ustvarjanje. 

 

Ustvarjanje je življenje. 

Poleg šivanja tudi rada ustvarjam papirne izdelke, oblikujem ter izdelujem nakit.

Moje poglavitne vrednote so trdo delo, potrpežljivost, spoštovanje, zaupanje in poštenost. 

Vse to se odraža tudi v mojih tečajih in delu s tečajniki, pa naj bo to preko spleta ali v živo. 

Moja priljubljena reka: 

Kreativnosti ne moreš porabiti do konca – več kot je porabiš, več je imaš. 

in

Uspeh se ne meri v denarju, temveč v tem, kakšno spremembo narediš v življenju ljudi.

 

Če si skozi prebiranje teh vrstic začutil/začutila podobnost, povezanost, te lepo vabim v mojo družbo.

Brigita Ložar

Pošlji mi svoje vprašanje, sporočilo