Ustvarjalne delavnice za podjetja in ustanove

Ustvarjalne delavnice, ki navdihujejo

Ponudite svojim članom, zaposlenim ali obiskovalcem edinstveno izkušnjo z našimi ustvarjalnimi delavnicami za podjetja in ustanove.

Pri Trmoglavki vam prinašamo navdihujoče in zabavne delavnice, ki spodbujajo kreativnost in povezanost med udeleženci.

Razvijte nove spretnosti, odkrijte svoj ustvarjalni potencial in ustvarite nepozabne trenutke s strokovno vodenimi delavnicami, prilagojenimi vašim željam in potrebam.

Naša pestra ponudba delavnic vključuje kvačkanje, mikromakrame, izdelavo nakita, šivanje unikatnih izdelkov iz recikliranih materialov in še več.

Ne glede na vaše interese ali cilje, bomo skupaj ustvarili posebno izkušnjo, ki bo navdušila vse generacije.

Popestrite svoje dogodke, konference ali team building dejavnosti z našimi delavnicami. Stopite v stik danes in odkrijte, kako lahko skupaj ustvarimo nekaj res posebnega.

Naša ponudba

Poslikava Obraza
Odkrijte čarobni svet poslikav obraza, ki bo navdušil otroke in odrasle na vašem dogodku. Za vas bomo ustvarili čudovite poslikave, preobražajoč obraz v najljubše superjunake, živali ali fantastične like.
Ta delavnica je odlična za popestritev otroških rojstnodnevnih zabav, družinskih piknikov ali dogodkov v vrtcih.

Ponudite nepozabno zabavo in fotografije za spomin!
Moja kvačka
Vabimo vas, da se pridružite naši delavnici kvačkanja, kjer se boste naučili osnov te tradicionalne ročne spretnosti. Pokazali vam bomo tehnike kvačkanja, s katerimi boste ustvarili čudovite rožice, antistresne žogice ali unikatne okraske.
Kvačkanje je odlična aktivnost za sprostitev in razvijanje ročnih spretnosti, primerna za vse starosti. Pridružite se nam in odkrijte čarobni svet niti in igle!

Odlična priložnost za razvijanje spretnosti in ustvarjalnosti.
Mikromakrame
So med vami tudi ljubitelji unikatnega nakita? Na naši delavnici mikromakrameja boste ustvarjali čudovite zapestnice prijateljstva s prefinjeno tehniko vozlanja. Udeleženci bodo izbirali med različnimi barvami in vzorci, da bodo ustvarili svoje edinstvene dragulje. Ta delavnica je odlična za spodbujanje izražanja in kreativnosti ter za izdelavo personaliziranih daril.

Izražajte svojo individualnost skozi umetnost in oblikovanje.
Uhani iz polimerne mase
Pridružite se nam pri ustvarjanju unikatnega nakita iz polimerne gline! Naša delavnica izdelave uhanov bo razvnela vašo domišljijo, ko boste oblikovali in ustvarjali lastne unikatne uhane. Udeleženci bodo spoznali osnove oblikovanja nakita in izdelali popoln dodatek za vsako priložnost.

Razvijajte svoje oblikovalske veščine in ustvarite modne izdelke, ki jih boste ponosno nosili.
Ovitek za knjigo
Za vse ljubitelje knjig in ročnih spretnosti.
Korak za korakom vam bomo predstavili postopek izdelave šivanega ovitka, pri čemer se boste seznanili z uporabo šivalnega stroja ali ročnega šivanja, odvisno od vaših želja in izkušenj.
Udeleženci bodo lahko izbirali med različnimi materiali, barvami in vzorci, ki popolnoma ustrezajo njihovemu okusu. Materiali so lahko tudi reciklirani.
Poleg tega delavnica spodbuja kreativno izražanje in razvijanje ročnih spretnosti, kot so natančnost pri merjenju, rezanju in šivanju blaga. Izdelava šivanega ovitka za knjigo je odlična priložnost za izpopolnjevanje veščin šivanja in oblikovanja ter hkrati omogoča praktično uporabo teh spretnosti pri ustvarjanju funkcionalnih izdelkov.

Vsak udeleženec bo odnesel domov svoj edinstveni ovitek za knjigo, ki ga bo lahko ponosno uporabljal kot osebni dodatek ali darilo.
Pasna torbica
Modni dodatek za vse priložnosti
Ustvarite funkcionalni in modni dodatek, ki ga nosite okoli pasu. Pasne torbice so izjemno priročne med dopusti, potovanji ali športnimi aktivnostmi, saj omogočajo prostoročno nošenje najnujnejših predmetov, kot so denarnica, ključi, telefon ali potovalni dokumenti.
Na delavnici se boste naučili osnov šivanja in oblikovanja torbice, ki jo lahko prilagodite svojim željam in potrebam.
Udeleženci bodo razvijali veščine šivanja in oblikovanja, hkrati pa ustvarjali funkcionalni in edinstveni modni dodatek, ki bo dopolnjeval njihov slog.

Pridružite se nam na tej ustvarjalni delavnici in ustvarite svojo lastno pasno torbico, ki bo postala nepogrešljiv del vašega vsakdana.
Previous slide
Next slide

Za okoljsko osveščene

Iz jeansa v ...?
Ta delavnica omogoča udeležencem, da se naučijo osnov šivanja in ustvarijo unikaten ovitek za knjigo. To je odličen projekt za ljubitelje knjig.
Iz srajce v ...?
Naša delavnica "Iz Srajce v ...?" je namenjena ustvarjanju uporabnih in estetsko privlačnih izdelkov iz starih moških srajc. Udeleženci se bodo naučili osnov šivanja in preoblikovanja obstoječih materialov v nove, edinstvene izdelke. S pridobivanjem teh veščin spodbujamo trajnostno modo in ponovno uporabo tekstilij. Udeleženci bodo lahko ustvarili nosilne vrečke, torbice, blazine, okrasne predmete, krila ali druge uporabne izdelke, ki imajo drugo življenje po preoblikovanju. Delavnica spodbuja kreativno razmišljanje o recikliranju ter krepi ročne spretnosti pri šivanju in oblikovanju.
Iz kravate v ...?
Delavnica "Iz Kravate v ...?" je namenjena preoblikovanju starih kravat v nove, unikatne izdelke. Udeleženci se bodo naučili izkoristiti različne materiale in vzorce kravat ter jih spremeniti v denarnice, zapestnice, ogrlice ali druge kreativne izdelke. Sodelovanje na tej delavnici spodbuja inovativnost pri oblikovanju in recikliranju, obenem pa krepi ročne spretnosti pri izdelavi različnih vrst izdelkov. "Iz Kravate v ...?" je odlična priložnost za ustvarjalno izražanje in prispeva k zmanjšanju odpadkov v vsakdanjem življenju.
Previous slide
Next slide

O Trmoglavki

Pod imenom Trmoglavka stoji Brigita Ložar, šivilja, inštruktorica šivanja ter ustvarjalka iz Trzina. Z bogatimi izkušnjami v vodenju mladinskih skupin in projektov, se osredotoča na šivanje in druge ročne spretnosti.

 

Ponudba je zasnovana posebej za podjetja in ustanove (šole, vrtce, mladinske centre, študentske klube ipd.), ki želijo obogatiti svoje dogodke in spodbujati ustvarjalnost med svojimi člani ali zaposlenimi.

 

Reference

Dorotejina šola ročnih del
Javni Zavod za kulturo Kamnik, Mekinjski samostan
Uhani iz polimerne gline
Šaleški študentski klub
Vikend delavnica šivanja
Mladinski center Žalec
Reciklažnica
Uhani iz polimerne gline
Center za mlade Domžale
Reciklažnica
Mladinski center Kotlovnica Kamnik

Pošljite nam vaše podatke in kontaktirali vas bomo s ponudbo.

© 2024 All Rights Reserved.