Želiš ustvariti lastna unikatna oblačila iz pletenin?

Si med tistimi, ki so si od nekdaj želeli izdelovati lastna oblačila? In to unikatna? Pa ne veš, kje bi sploh začela, kaj? 

 

Veš, ni tako komplicirano.

En dan se odločiš in začneš. 

 

Najlažje in najenostavneje je s pomočjo tečaja šivanja. Trmoglavka nudi enega prav takega, kjer se učimo izdelovati oblačila iz pletenin (to je tisto, kar največkrat nosimo). Najboljše pa je, da za to, da znaš, ne potrebuješ prav nikamor hoditi. Učiš se z lastno inštruktorico šivanja kar v udobju doma. Pa še hitro gre!

 

Naš spletni tečaj šivanja oblačil iz pletenin “Overlocked” ti zagotovo pomaga do tvojega cilja! Je celosten, kar pomeni, da se boš v tej 6-tedenski interaktivni izkušnji se naučila šivati različne kose oblačil iz pletenin, kot so puloverji, jopice in še več.

Pridruži se zdaj in postani mojster šivanja oblačil iz pletenin.

Tečaj Overlocked te bo popeljal skozi vsak korak pri šivanju!

Enostavno je!


V 6. tednih online tečaja “Overlocked!” izveš vse, kako se ravna z elastičnimi materiali, kako se šiva z overlock strojem (in navadnim strojem), kar pa je najboljše – sešiješ vsaj 6 izdelkov, na katere boš ponosna.

Tečaj s podporo se prične 1. decembra 2023, ko se odprejo zaklenjene vsebine. Novi moduli se potem odpirajo tedensko, ob ponedeljkih. 

Nakup pa lahko opravite kadarkoli pred tem.

 

Več o spletnem tečaju s podporo inštruktorice šivanja, izveš tukaj.

 

Če te bolj mika samostojno učenje, brez prisotnosti inštruktorice šivanja, pa lahko že danes vpišeš tečaj Overlocked samostojni in pričneš brez čakanja, kar takoj! 

Če nisi prepričana, da je ta tečaj primeren zate, se lahko naročiš na brezplačen neobvezujoč pogovor o primernosti tečaja

Tečaji
Brigita Ložar

Želiš ustvariti lastna unikatna oblačila iz pletenin?

Si med tistimi, ki so si od nekdaj želeli izdelovati lastna oblačila? In to unikatna? Pa ne veš, kje bi sploh začela, kaj?    Veš, ni tako komplicirano. En dan se odločiš in začneš.    Najlažje in najenostavneje je s pomočjo tečaja šivanja. Trmoglavka nudi enega prav takega, kjer se

Preberi vse »
Nasveti
Brigita Ložar

Kako hudiča naj vem, če je neko blago kakovostno?

Obstajajo nekatere lastnosti, ki nam lahko pomagajo prepoznati kakovostno blago:   Kakovostni materiali so običajno trpežnejši in bolj odporni na obrabo in raztrganine. Materiali, ki so izdelani iz naravnih vlaken, kot so bombaž, svila, volna in lan, so običajno kakovostnejši od tistih, ki so izdelani iz sintetičnih vlaken.    Pri

Preberi vse »

Dodaj odgovor

Delite:

Tukaj je. Samo zate.

TOP 10 napotkov, ki ti 

bodo pri šivanju pomagali, 

da bo šivanje zate 

manj mukotrpno 

in bolj učinkovito! 

 

Vpiši se in že prileti

k tebi v inbox!

Želiš večkrat prebrati kaj koristnega o šivanju?

Vpiši svoje ime in email v spodnji kvadratek! :)

Hvala!